AB 34-36
Formanden lader op foran krydsfeltet
Formanden byder velkommen til AB 34-36’s foreløbige hjemmeside


Vi er nu en del af det fælles netværk med AB Matthæusgaarden og A/B Valdemarsgade 18-20, der har været længe undervejs.

Der vil selvfølgelig være fælles ting på Matthæusgårdens hjemmeside som alle foreninger kan have glæde af at dele, men selvfølgelig skal vi også have vores egne ting der kun er i vores interesse. Det kunne være vedtægter, referater, spilleklubber, gode råd mmm. Kort sagt: vidensdeling.

Hvad det skal være er lidt op til jer. Jeg er formand og ikke webdesigner, så hvis der er nogen med talenter og lyst i den retning må de meget gerne melde sig;-)

Indtil videre har vi hverken mail eller filserver men det er vores mål i IT Gruppen at spare op til det hen ad vejen, og vi arbejder på sagen!

Det er et græsrodsnet som vi har arbejdet hårdt på at få billigt, og skulle vi have lagt ud med den store forkromede løsning med telefoni og kabel TV havde det samlet kostet i omegen af 7-800.000,- og selvom vores økonomi er sund vi har stadig en bygning at vedligeholde.

Til gengæld er det vores eget net, som en eller anden udbyder ikke bestemmer over i flere år, og 2 mbit til en 50,- pr. md. er vel heller ikke så ringe endda?!
Det er samtidig en dobbeltkabling hvor der er forberedt til telefoni/kabel TV som, når vi får råd. giver mulighed for udvidelser.
(en tlf.central koster f.eks 100-250.000, men mere end halverer tlf.regningen)

Mediet rummer jo utallige muligheder så alle idé’er er velkomne.

Kig ned!

Hilsen Kurt